Mere træning

Kurser og træningsforløb for personalegrupper

Kurser og træningsforløb til personalegrupper, både indenfor privat og offentlig regi, kan rekvireres.  I forhold til arbejdsrelaterede problematikker – om det er samarbejdet med pårørende, kollegaer eller kunder, tonen i personalegruppen, trivsels- eller stressproblematikker eller konfliktløsning –  så byder jeg ind med en særlig opmærksomhed på vores sprogbrug, træning i dialog og med compassion som ledetråd for måder at spille sammen på.

Hvilken træningsarena er relevant at starte med?

Der er meget på spil i og imellem os i svære situationer. Det kræver noget af os, at undgå at gøre én i forvejen svær situation værre. Problematikker, frustrationer og bøvl kan ses som anledning til at gøre noget andet – alene og sammen.

Kan vi “stoppe” den ordstrøm, der starter når vi er ramt, rystet eller væltet – og starte et sted, hvor vi både har fat i vores eget fundament, værdier og tanker, og også har omtanke for den anden?

I de svære situationer har vi brug for at kunne det hele på en gang.

Når vi går i træningsrummet kan vi ikke træne det hele på en gang.

Her handler det om, at få blik for delelementerne og vælge hvor det giver mening at starte. Der er øvelsesarenaer på det individuelle plan, og helt andre måder at træne på, når det handler om dialoger på tomandshånd og i grupper. 

 

 
W.A.I.T
 

Vores sprogbrug dagsordenssætter,

hvad vi taler om, og hvordan vi taler sammen.

 

Muligheder for træning

  • Inspirations workshop på en dag – “Dialogens landskab” læs mere her.
  • Inspirations workshop og/eller træningsforløb for grupper  (Rekvirerede kurser) kontakt mig her.

 

  • Efterlysning af deltagere til nyt forløb “Girafsprog -gentænkt”. For undervisere og konsulenter der allerede bruger og underviser andre i NVC – se nedenfor
  • En dag i godt selskab. Lise Flensburg og Berit Mikkelsen inviterer personalegruppen på en skøn tur med faglig input til samarbejde, mental overskud, praktisk “leg og læring”, frokost og naturvandring, der træder nye indsigter ind i kroppen  og giver arbejdspladskulturen et boost af fornyet energi.  (download folder her// afventer link)
  • Workshop og træning med fokus på børn og sproget betydning for de tanker, der tænkes om sig selv og om andre – se mere her

 

Aktuelle annoncerede begivenheder:

  • KONTAKT – inspirations dag for NVC interesserede – læs mere her.
  • AM2018 – mød mig på Arbejdsmiljøkonferencen 2018 – se program her.

 

 

Kommende træningsmuligheder

Efteruddannelse for konsulenter, undervisere tilknyttet Erhvervs-, professionsskolerne og

andre, der allerede er igang med at undervise i Ikkevoldelig kommunikation. På forløbet over 6 dage er der fokus på faglig fordybelse og du får inspiration til undervisningsmateriale, øvelser og et idekatalog til undervisningsforløb op til 5 dage. Du arbejder allerede med NVC i dit arbejde og du har mod på – sammen med andre undervisere og konsulenter at gå på gulvet, være kreative sammen og lege med læringspointerne i NVC.

Du er optaget af faglig fordybelse, en større teoretisk forankring,og i snakke om didaktik samt kreation af de praktiske anvendelsesmuligheder af NVC i relation til dit virke som underviser, formidler eller konsulent.  Jeg er optaget af hvor meget undervisningsmateriale og hvor mange øvelser jeg over tid har udviklet omkring NVC, som jeg gerne vil dele ud af til andre undervisere, der arbejder med NVC som ét blandt flere redskaber. Forløbet er også en optakt til at designe et akademi og/eller et diplommodul rundt om NVC.

Første hold vil starte op slut oktober 2018.  Holdstørrelse 12-16 personer.  Tilmelding først til mølle. Holdet mødes første gang 2 sammenhængende dage, derefter 4 enkeltstående dage med 4-6  ugers mellemrum.

 

Kontakt mig for at høre mere og blive skrevet op til det første hold på mail bm@beritmikkelsen.dk eller på mobil 27 28 89 89.

Dialogens landskab og Forumteater:

En dag med indput omkring dialogens landskab, hvor vi tager læring med os med afsæt i jeres eksempler, og hvor vi skaber forandring og indsigt ved hjælp af forumteater. Vi lander vores eftertanker fra dagen, når vi sidst på dagen går en tur og træder nye stier ud fra vores nye indsigter.   (tryk for pdf – folder – afventer dato og tekst)

Projekter for 2018 efterår/ 2019 afventer svar på fonds ansøgninger.

 

 

 

Har du brug for træning, så ring til mig og vi snakker om mulighederne.