Foredrag, workshops og træningsforløb - ring på +45 27 28 89 89 og hør mere

Åben dialog og relationel praksis

Åben dialog og relationel praksis
14. februar 2019 bm@beritmikkelsen.dk

Åben dialog og relationel praksis

Få styrket dine kompetencer til at indgå i reflekterende processer og iværksætte åben dialog og netværksmøder.

10 ECTS

Det får du ud af modulet

På forløbet arbejder du med Åben Dialogs syv grundprincipper, reflekterende processer, dialogisk praksis og netværksmøder. Metropols Åben Dialog uddannelse har et stærkt praksisperspektiv, hvor du fra starten ”øver” dig i den dialogiske praksis, og hvor dine egne og de øvrige deltageres erfaringer fra praksis bliver inddraget aktivt i undervisningen.

Det sker i en kombination af undervisning og praksistræning med vejledning/supervision. Formålet er at træne dine færdigheder i at indgå i og facilitere reflekterende processer under netværksmøder.

Støttemidler fra kompetencefond

Du kan søge økonomisk støtte til dette forløb. Læs mere på Den kommunale kompetencefond og Den regionale kompetencefond

Det faglige indhold

Åben dialog og arbejdet med reflekterende processer i Danmark er inspireret af Jaakko Seikkulas arbejde med, at indføre en netværksorienteret tilgang i psykiatrien i Vestlapland fra 1980erne – samt Tom Andersens udvikling af reflekterende processer i samtalepraksis.

Dette forløb er i høj grad baseret på træning af grundelementerne sammenholdt med en forståelse af de teoretiske grundelementer. Deltagerne bliver guidet igennem de forskellige elementer af underviserne, som har stor erfaring med at arbejde med åben dialog og reflekterende processer i praksis.

Målgruppe

Forløbet er målrettet medarbejdere, borgere og ledere der arbejder med eller har interesse for Åben Dialog, det kan være fx i social- og behandlingspsykiatrien eller på børne- og familieområdet.

Praktiske oplysninger

Forløbet afvikles som en kombination af undervisning, træning, og refleksion. Forløbet strækker sig over et halvt år, og består af 9 undervisningsdage samt 4 praksistræningsdage og afsluttes med en mundtlig eksamen.

Tilmelding og information

Åben for tilmelding

Navn
Sted
Startdato