Foredrag, workshops og træningsforløb - ring på +45 27 28 89 89 og hør mere

Kom klogt videre …

Kom klogt videre …
14. februar 2019 author

Kom klogt videre …

Hvordan genstarter du dig selv & din virksomhed?
SUCCES – vi har kun 5 pladser tilbage.

• Er du erhvervsdrivende under kategorien SMV/soloselvstændige?
• Er din virkelighed nu en helt anden med ændrede spilleregler og andre måder at arbejde på?
• Er du gået i stå og/eller i færd med at gentænke dit arbejdsmæssige ståsted?

Velliv Foreningen har gjort det gratis for dig at deltage i vores on-line procesforløb. Er din virksomhed ændret eller sat på standby som følge af covid19, så kan du deltage. Procesforløbet består af samtaler, refleksioner og opgaver. Der er fokus på følgeskab og gensidig inspiration til at omsætte frustration og bekymringer til håb og nye handlemuligheder. Forløbet hedder Zoom ud – new normal. Konceptet er bygget på mange års erfaring og viden om forandringsprocesser, og afvikles af Berit Mikkelsen & Anette Raaby

Opstart onsdag i uge 22. 7 af møderne foregår virtuelt. For mere information – skriv til os på info@kongruens.dk

Lidt mere om konceptet

Vi har under corona-tiden afholdt flere ”Zoom ud new normal” online samtalesaloner – om hvordan SMV’ere/små erhvervsdrivende eller soloselvstændige bedst muligt kommer videre. Vores samtalesaloner har været rigtigt godt besøgt. Den erfaring bygger vi videre på. Vi tænker at intet bliver som før. Mange har fået uventede indsigter med sig, andre står i venteposition – alle har på en eller anden måde fået deres arbejdsliv og firma sat i perspektiv af det massive stop-op. Vi bruger pauseknappen som en invitation til at komme klogt og kreativt videre med det bedste fra før, til at sætte visioner for fremtiden i højsæde – fremfor at haste upåvirket tilbage til ”normalen”. Vi sætter med vores ”Zoom ud – new normal” procesforløb i gear til bedre forretninger og nye kapitler med integritet, klarhed og bæredygtighed som målepunkt. Det handler om de kloge valg, at vende tanker med andre og trække i arbejdstøjet selv & sammen.

Vi har selv været i stejle læringskurver, kreative kolbøtter og eftertanke, samtidig med at vi brugt tid på at videreudvikle og forfine vores koncept. Forløbet er spækket med et utal af øvelser, hvor du får mulighed for at se på det som skal startes, bygges, ændres, fjernes eller re-tænkes – i selskab med andre ligestillede.

Fremtidsforskere har nogle spændende holdninger om tendenser og den nye tid. Det samme har professor PhD. Steen Hildebrandt. Vi har indsamlet inspiration ved flere eksperter og har integreret deres bud på, hvordan vi kan bygge videre på det bedste fra ”før” og komme stærkt videre.

Hvad indebærer forløbet, og hvad er din investering
Vi mødes i alt otte gange, hvoraf de 7 af møderne er online á 2,5 times varighed.

Onsdage i ugerne 22, 24,25,26 og 27 kl. 18.30-21.00 og efter sommerferien i uge 33, 35. Vi slutter af med en festlig afslutning onsdag, den 9. september fra kl. 14.0-19.00. Den sidste mødegang er 5 timers fysisk fremmøde med fejring, fernisering og fremlæggelse af New normal.

Procesforløbet i overskrifter:

COMMUNITY BUILDING
Mødegang 1 og 2

ARBEJDSRUM
Mødegang 3-7

FEJRING OG FREMTIDSVÆRKSTED
Mødegang 8

Om dig.

  • Du er selvstændig erhvervsdrivende, er soloselvstændig eller tilhører målgruppen SMV
  • Din virksomhed er påvirket af COVID19 krisen, og er sat på standby
  • Du har mulighed for at deltage mindst 7 ud af 8 gange.
  • Du kan afsætte op til 2 timers for- og efterarbejde der er i forbindelse med møderne.
  • Du vil gerne være med i et lukket fortroligt forum, hvor vi slår følgeskab, lytter, perspektiverer og reflekterer på muligheder, udfordringer og deler ønsker for udvikling og nye skridt.
  • Du et stærkt ønske om skabe det bedste arbejdsliv for dig, din worklife balance og dine kunder.
  • Du er klar til at arbejde kreativt og innovativt med at skrive nye kapitler

Få mere at vide om forløbet ved at kontakte os på info@kongruens.dk.

KOM DU IKKE MED DENNE GANG?

VI GENTAGER FORLØBET SENERE I 2020 – SE MERE HER

Vil du holde dig opdateret om næste muligheder, så send os en mail på info@kongruens.dk.

Om os

Berit Mikkelsen, Compassionfokuseret dialog & Anette Raaby, Kongruens ApS.

Vi trækker på hvad vi har i vores værktøjskasser af tilgange og metoder samt erfaring med at flytte mennesker. Vi arbejder med processer der har afsæt i u-teori, design tænkning, vision board, ledelse med hjerte, systemisk tænkning og ….. meget mere. Vi trækker på erfaringer med at stå sammen med mennesker i forandringsprocesser.

Har du spørgsmål til forløbet i øvrigt er du velkommen til at sende dit spørgsmål på info@kongruens.dk – eller til ringe til én af os – Berit Mikkelsen på 2728 8989 eller Anette Raaby på 2129 0845.

Har du nogen i dit professionelle netværk, du tænker kunne have udbytte af at deltage er du velkommen til at bede dem sende en mail på info@kongruens.dk