Foredrag, workshops og træningsforløb - ring på +45 27 28 89 89 og hør mere

Zoom ud – new normal

Zoom ud – new normal
20. december 2019 bm@beritmikkelsen.dk

Zoom ud – new normal

Stop op – og giv din retning i livet et servicetjek.

Giv dig selv tid til eftertanke. Deltag i et procesforløb over 8 gange, hvor du zoomer ud og ser med friske øjne på din hverdag og retning. Vi tror på at forandringsprocesser bedst lykkes, når vi slår følgeskab med andre på vejen og skaber et fællesskab der er med på sidelinjen og kan være med til at tænke tanker og sætte i perspektiv. Det gør noget at forstå sig selv i dialogen sammen med andre.

Forløbet er online 7 mødegange, og med en fælles fremmødedag som dag 8.
Det du bruger din tid på, giver det stadig mening? Vil du gerne i en ny retning eller er der blot brug for justeringer? Blev det du drømte om til virkelighed – eller lagt ned af hverdag og rutiner som langsomt og forudsigeligt sender dig på omveje eller i helt andre retninger? Stop op og giv dig tid til et servicetjek. Bliv skarp på din intention og sæt fra i et nyt gear. Vi vil i dette procesforløb arbejde kreativt med visioner, langtidsholdbare og bæredygtige forandringer og sætter et tempo så både hoved og hjerte arbejder sammen.

Kurset er for alle, der ønsker at trække i arbejdstøjet sammen med andre og gentænke små som større forandringer for at få det bedste hverdagsliv og arbejdsliv.

Datoer: Opstart november 2020

Tidspunkter: Afventer

Sted: Delvis online med 1 dags fremmøde

Pris: Afventer

Tilmelding: Afventer

Spørgsmål: Send mail til bm@beritmikkelsen.dk