Foredrag, workshops og træningsforløb - ring på +45 27 28 89 89 og hør mere

Zoom ud – new normal

Zoom ud – new normal
20. december 2019 bm@beritmikkelsen.dk

Kom klogt videre

der er åben for tilmelding til hold 2

Giv dig selv tid til eftertanke. Deltag i et procesforløb over 8 gange, hvor du zoomer ud og ser med friske øjne på din hverdag og retning. Vi tror på at forandringsprocesser bedst lykkes, når vi slår følgeskab med andre på vejen og skaber et fællesskab der er med på sidelinjen og kan være med til at tænke tanker og sætte i perspektiv. Det gør noget at forstå sig selv i dialogen sammen med andre.

Forløbet er online 7 mødegange, og med en fælles fremmødedag som dag 8.

Procesforløbet består af samtaler, refleksioner og opgaver. Der er fokus på følgeskab og gensidig inspiration til at omsætte frustration og bekymringer til håb og nye handlemuligheder. Forløbet hedder Zoom ud – new normal. Konceptet er bygget på mange års erfaring og viden om forandringsprocesser, og afvikles af Berit Mikkelsen & Anette Raaby

Lidt mere om konceptet

Vi har under corona-tiden afholdt flere ”Zoom ud new normal” online samtalesaloner – om hvordan vi alle bedst muligt kommer videre.  Mange har på en eller anden måde fået deres arbejdsliv og familieliv sat i perspektiv af det massive covid19 stop-op. Når vilkår slår ind over os som covid19 har gjort, kan vi tage det som en invitation til at komme klogt og kreativt videre med det bedste fra før, til at sætte visioner for fremtiden i højsæde – fremfor at gå i venteposition, gå ned med flaget eller sidde passivt med længsel efter at komme upåvirket tilbage til ”normalen”. Vi sætter med vores ”Zoom ud – new normal” procesforløb i gear til bedre hverdagsliv, arbejdsliv og forretninger. Vi vil gerne skrive nye kapitler med integritet, klarhed og bæredygtighed som sigtemål. Det handler om de kloge valg, at vende tanker med andre og trække i arbejdstøjet selv & sammen.

Følg med om hvornår vi starter på vores FB side.

Hvad indebærer forløbet, og hvad er din investering
Vi mødes i alt otte gange, hvoraf de 7 af møderne er online á 2  times varighed. Vi slutter med en hel dag sammen, hvor vi er på vandring, samle trådene og arbejder kreativt med vores visioner for det ny normale. Forløbet strækker sig over 12 uger.

Om dig

  • Du vil gerne være med i et lukket fortroligt forum, hvor vi slår følgeskab, lytter, perspektiverer og reflekterer på muligheder, udfordringer og deler ønsker for udvikling og nye skridt.
  • Du er klar til at arbejde kreativt og innovativt med at skrive nye kapitler

Læs mere om tidligere kursisters erfaringer på holdet her

Datoer: Opstart november 2020

Tidspunkter: Afventer

Sted: Delvis online med 1 dags fremmøde

Pris: Afventer

Tilmelding: Afventer

Spørgsmål: Send mail til bm@beritmikkelsen.dk

OBS Opstart ved min. 16 tilmeldte

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakt Berit på tlf. 2728 8989, bm@beritmikkelsen.dk eller Anette på 2129 0845, ar@kongruens.dk

Om os

Berit Mikkelsen, Compassionfokuseret dialog & Anette Raaby, Kongruens ApS.

Vi trækker på hvad vi har i vores værktøjskasser af tilgange og metoder samt erfaring med at flytte mennesker.

Har du spørgsmål til forløbet i øvrigt er du velkommen til at sende dit spørgsmål på info@kongruens.dk – eller til ringe til én af os – Berit Mikkelsen på 2728 8989 eller Anette Raaby på 2129 0845.