Et stærkt samarbejde

Dialogisk Praksis

Vil du selv og sammen med din arbejdsplads sætte fokus på dialogiske og reflekterende processer – som grundlæggende for måder at være sammen på, tale sammen, samarbejde og organisere indsatser på?

Vi tilbyder kurser, kompetencegivende uddannelse og et stærkt samarbejde for at sikre et praksisnært og anvendeligt kompetenceløft, som bliver omsat i hverdagen og slår rødder i praksis.

Vi arbejder for at få sat et dialogiske afsæt bedre i spil i hverdagen i professionelle relationer. Vi er altid nysgerrige på, hvordan vi på enkle måder får fat i den gode dialog og samspil som gør gavn.

“At samle brikkerne”

handler om at få øje på de forskellige brikker i den dialogiske tilgang, – som sat godt sammen – efterlader borgere set, hørt og med en oplevelse af at blive forstået.

At arbejde dialogiske er ikke en bestemt metode, som vi ser det. Vi arbejder multiteoretisk, bredt forankret i teorier og metoder og har en alsidig værktøjskasse til
at træne dialogiske færdigheder.

Vores koncept er bygget op af forskellige brikker – altså af temaer, teorier, begreber, roadmaps og arbejdsark – der på hver deres måde er med til at få fælles sprog, viden og inspiration til jeres lokale unikke praksis. Vi lægger brikkerne sammen i løbet af vores forløb, så det bliver tydeligt hvordan jeres dialogiske praksis ser ud. Hvilke brikker er med til at hegne ind hvad det vil sige at arbejde dialogisk i de mange forskellige unikke kontekster, hvor kvaliteten af samtaler, relationerne og kontakten til netværket er afgørende for at gøre en forskel? Det har vi et bud på med vores koncept.

Få alle med

Det er en holdsport at arbejde dialogiske, en udfordring at gøre hvis kollegaer og
måden at organisere sig på er rimelig monologisk.

Vi arbejder med små, større og store arenaer for en dialogisk praksis. Vi træner
dialog med os selv, den indre dialog, samtaler på to mandshånd, samtaler med
flere såvel som samtaler i de store arenaer med mange deltagere.

Besøg vores læringsplatform

Du får adgang til litteratur, slides og læringsvideoer med et personligt login til vores læringsplatform, når du er tilmeldt via din arbejdsplads, – eller når du selv køber dig adgang til et trænings- eller temaforløb.

Besøg vores platform her
www.dialogiskpraksis.com

Det starter med en samtale

Vi samarbejder med institutioner og kommuner om rekvirerede forløb. Vi tilbyder åbne kurser og uddannelsesforløb, ved 18 individuelle tilmeldinger.

Vores kurser og diplomforløb har samme temamæssige indhold. Alle undervisnings tilbud skræddersyes og tilpasses konteksten – i dialog med jer.

Vil du eksempler på vores forløb, så se mere her.

Mobil

+45 2728 8989

Email

bm@beritmikkelsen.dk

Følg mig

Tag et smugkig…

på vores kursusplatform hvorfra vi tilbyder og afholder kursus og uddannelsesforløb.

 

Tag fat i mig

Jeg er nysgerrig på og vil glæde mig til en snak om, hvad du/I gerne vil og hvordan jeg kan bidrage til det.

Har du spørgsmål, lyst til at høre mere eller ideer til hvordan vi kunne samarbejde, så kontakt mig.

 

 

Skal jeg kontakte dig?

Udfyld formularen og jeg vender hurtigt tilbage.