Zoom ud – new normal

Skrevet af

Berit Mikkelsen

Med udbruddet af COVID-19 i foråret 2020 har vi alle måtte forholde os til en ny virkelighed. Virkeligheden er nu den, at virkeligheden er en anden.

Da krisen indtraf og lukkede Danmark ned i starten af marts, følte mange virksomheder og små selvstændige erhvervsdrivende sig slået hjem indtil Danmark igen kunne genåbne. Samfundsstemningen bar præg af handlingslammelse både socialt, politisk og økonomisk, og situationen har siden kaldt på behovet for samfundssind og kreativitet.

Hos Kongruens og Compassionfokuseret Dialog stillede vi os selv spørgsmålet: ”Hvordan kan vi komme kreativt igennem og klogere ud af krisen?”. Spørgsmålet resulterede i projektet Zoom ud -New Normal, som blev søsat med midler fra Velliv Foreningens akutpulje.

Sådan skrev vi i maj 2020

Vi kan næsten ikke vente ….

…. Tak til VellivForeningen for støtte til vores ZOOM UD – new normal koncept til SMV’er, soloselvstændige/små erhvervsdrivende, hvis forsørgelsesgrundlag er ændret eller sat på standby som følge af Covid19? Det er gratis at deltage. Er du eller kender nogen der kunne være interesseret i at deltage?

Er din virkelighed nu en helt anden med ændrede spilleregler og andre måder at arbejde på? Sammen ZOOMER VI UD, og etablerer et fællesskab med andre i samme situation. Vi tilbyder et struktureret procesforløb med samtalesaloner med individuelle og grupperefleksioner.

Forløbet løber over 8 onsdage i perioden fra uge 22 til uge 37 2020. 7 gange virtuelt af 2,5 times varighed og sidste gang er et fysisk fremmøde.

Vil du med så send en mail på info@kongruens.dk. Så sender vi dig yderligere informationer om forløbet samt et spørgeskema til dig. Hilsen Berit Mikkelsen & Anette Raaby

Og sådan lød det i september 2020

“zoom ud er som støbt til dig, der har brug for ikke kun at få fintunet radaren på et konkret projekt, men også at få taget vigtige skridt i den rigtige retning, – alt imens du får både hjertet, hjernen og maven med” sagt af en af vores deltagere.

Tak til Velliv Foreningen for at gøre det muligt.

Vi har gennemført et fantastisk forløb over 8 moduler, mødt nogle skønne mennesker og været med på sidelinien af virksomheder undervejs med at gentænke deres forretningsståsteder i lyset af Covid19.

Hvor har det været fedt at skabe et online fællesskab i et tid hvor hver især har været mere eller mindre ramt af Covid19 og opleve hvor stærkt det er – sammen og hver for sig – at træde nye skridt og gentænke koncepter.

Vi åbner op for det næste forløb om kort tid

Kongruens ApS v/Anette Raaby og Compassionfokuseret dialog v/ Berit Mikkelsen

Lignende artikler

Vandring til Forandring

Vandring til Forandring

Vandring til forandringProjektet ‘Når kvinder går sammen, knyttes der bånd’, også omtalt af deltagerne som ‘Vandring til forandring’ var et kursusforløb udbudt under LIVKOM med midler fra Offerfonden i samarbejde med konsulent og metodeudvikler Berit Mikkelsen....

læs mere
IRONMIND

IRONMIND

IRONMINDKort fortalt IRONMIND Samtaler i forlængelse af min gode kollega og ven Christians udgivelse af bogen IRONMIND – 2020. Skønt at lynlæse bogens kapitler, stille en masse spørgsmål til Christian og få talt nogle spændende pointer frem. Det blev til 9 små...

læs mere
Hedensted – Social omsorg

Hedensted – Social omsorg

Hedensted - Social omsorgJeg kom til Hedensted via konsulenthuset Affectum, hvor jeg var tilknyttet som udvikler og underviser fra 2019 – 2020. I tæt dialog med Ledelse, TR og MED blev der udviklet og afviklet et kompetenceforløb ”se, hør og forstå borgeren” til 800...

læs mere