Foredrag, workshops og træningsforløb - ring på +45 27 28 89 89 og hør mere

Visionboard 2021

Visionboard 2021
14. februar 2019 bm@beritmikkelsen.dk

Visionboard 2021

Investér en dag i dig, hvor du zoomer ud og ser med friske øjne på din hverdag og retning

STOP OP & GIV DIN RETNING I LIVET ET SERVICETJEK

Det du bruger din tid på, giver det stadig mening? Vil du gerne i en ny retning eller er der blot brug for justeringer? Blev det du drømte om til virkelighed – eller lagt ned af hverdag og rutiner som langsomt og forudsigeligt sender dig på omveje eller i helt andre retninger?

Stop op og giv dig tid til et servicetjek.  Bliv skarp på din intention og sæt fra i et nyt gear. Vi vil på dagen arbejde kreativt med visioner, langtidsholdbare og bæredygtige forandringer og sætter et tempo så både hoved og hjerte arbejder sammen.

Det kreative visionboard ser vi som fremtidens hukommelse for, hvad du længes efter og trænger til at få mere af i dit liv. Det handler om at tage de skridt, der gør visioner til hverdag.

Vi afholder Visionboard workshop, fredag, den 22. januar 2021 og lørdag, den 23. januar 2021. Vælg den dato, der passer dig bedst.

Workshoppen koster kr. 1.500,00 incl. moms, materialer, kaffe/te, frokost og snacks.

Kom og vær med! 2 for 1 pris!

Anette Raaby og Berit Mikkelsen har holdt visionboard hver januar i nogle år. I løbet af 2020 har vi haft glæden af at deltage på et forløb på Kolding Design skole sammen. Det har ledt frem til at opgradere vores koncept med nye vinkler og øvelser. Blandt andet derfor har vi valgt at give tidligere deltagere en særlig pris, – nemlig 2 for 1 pris. Så kom frisk igen sammen med en kollega, ven eller … & vær med til at tage skridt, der får visioner til at være bedre integreret i hverdagen.

Det massive vanebrud som de fleste af os mærkede i marts – da hverdagen blev sat på standby med Covid19  – gav os anledning til at gentænke vores visionboard koncept. Med midler fra Vellivs Akut Pulje blev det muligt for os at skabe og gennemføre et 8 ugers online forløb for små virksomheder og selvstændige. Det er nu afsluttet i september 2020 og har været en fantastisk rejse for deltagerne og for os. Forløbet hedder ZOOM UD – NEW NORMAL. Vi gentager succesen og åbner allerede nu op for det næste hold. Forløbet er på 7 ONLINE mødegange a 2 timer, med plads til oplæg og gode samtaler. Forløbet afsluttes med en fælles fremmødedag – en hel dag hvor der arbejdes med systemiske processer og med VISIONBOARD.

Se mere om ZOOM UD 

Datoer: Fredag d. 22. januar 2021 eller Lørdag d. 23. januar 2021

Tid: 09.00 – 17.00

Sted: 8680 Ry

Pris: 1.500,00 kr. incl. moms, materialer, kaffe/te, frokost og snacks.

Tilmelding: Ved Berit Mikkelsen på mobil 2728 8989 eller Anette Raaby mail: ar@kongruens.dk